zaglavlje

Tražite stan, kuću, lokal, plac u Beogradu ?

Da, na pravom ste mestu

Riznica Agencija za nekretnine Agencija za nekretnine


Agencija za nekretnine
Riznica
ul. Cara Dušana br. 104C/19
018/524-824     064/199-9406
Riznica
Agencija za nekretnine “RIZNICA” osnovana je 2004 god. u Nišu. Osnovna delatnost agencije “RIZNICA” je posredovanje u prometu nekretnina.

Pored toga, agencija je registrovana i za druge poslovne aktivnosti, pre svega za konsalting, menadžment i usluge reklame i propagande.

U delu nekretnina, agencija je već dokazala visoku profesionalnost na tržištu Niša. Posvećenost zahtevima klijenata, težnja da se učini najbolje za klijente u datom momentu, kao i razrađene tehničke mogućnosti doveli su do toga da se klijenti, nakon prvog uspešno realizovanog posla, rado vraćaju u “RIZNICU” sa svakom novom potrebom iz delokruga agencije. Agencija teži da, uz profesionalnost u ispunjenju zahteva, sa klijentima ima takav pristup kojim stiče nove prijatelje među njima.
"RIZNICA" je aktivna u poboljšanju uslova za promet nekretnina, unapređenju usluga koje pružaju agencije za nekretnine i njihovog položaja na tržištu.
"RIZNICA" je član udruženja agencija za nekretnine u Srbiji i inostranstvu, i to:
- član KLASTERA NEKRETNINE;
- jedan od osnivača Grupacije posrednika u prometu nepokretnosti u Privrednoj komori Srbije,

Vlasnik agencije, dr Slaviša Pešić, je:
- član Predsedništva Grupacije posrednika u prometu nepokretnosti u Privrednoj komori Srbije;
- član Nacionalne Asocijacije Realtora, najvećeg svetskog udruženja agenata nekretnina i najveće trgovinske grupe u SAD;
- nosilac prve i za sada jedine specijalističke oznake Nacionalne Asocijacije Realtora u Srbiji - oznake ABR koja označava "Autorizovanog zastupnika kupaca".
Zakoni - uskoro.....

© 2019 - www.nekretnine-Beograd.org - nekretnine udruženih portala
Na vrh strane