zaglavlje

Tražite stan, kuću, lokal, plac u Beogradu ?

Da, na pravom ste mestu

Nekretnine Beograd Izdavanje

lokal - izdavanje

Deo grada
Povr[m²]
Cena[€]
€/m2
Godina
Pojam
Uknjižen
Novogradnja
Centralno
Redosled
Nekretnina po strani
Ukupno zapisa : 171 , Prosečna cena za ovu pretragu je : 8€/m²
Kancelarijski prostor u poslovnoj zgradi A klase. Može da funkcioniše kao open space ili kao odvojene kancelarije. Vrhunska oprema, ventilacija i infrastruktura. Najpoželjnija lokacija na Novom Beogradu. Cena zakupa 14.5eura/m2+PDV . Troškovi održavanja 3.44 e/m2 + električna enegija I internet. I sprat. Zakup garaze 120e. Posrednička nadoknada 50%.
Sastoji se od kancelarijskog dela koji ima dva posebna ulaza i magacinskog dela koji ima lep kolski i pešački prilaz. Kancelarijski deo sada ima 4 kancelarije+2 wc-a, server sobu , kuhinju i trpezariju. Magacinski deo ima dva magacina i ostavu . Na lokalu su montirane rešetke, alarm, klime u svim kancelarijama. Moguće izdavanje sa kancelarijskim nameštajem ili bez njega. Dostupan odmah. Posrednička nadoknada 50%.
Poslovna zgrada u blizini autoputa BG-ZG. Sastoji se od magacinskog dela veličine oko 500m2 i kancelarijskog dela od oko 1200 m2 na dva sprata. Parking i prostor ispred zgrade su veličine oko 5 ari. Moguć zakup još 40-ak parking mesta. Prostor je organizovan tako da odgovara zahtevima kako centrale firme sa magacinom, tako i prodajnih i distributivih centara, servisa, proizvodno-prodajnih objekata. Široka lepeza upotrebnih mogućnosti na lokaciji u blizini autoputa i carine. Telekomunikaciona i interenet mreža u celom objektu, sistemi za grejanje i hlađenje. Odmah useljiv . Moguća različita prilagođavanja potrebama zakupca. Posrednička nadoknada 50%.
U blizini Strahinjića Bana i Studentskog trga, u centralnoj gradskoj zoni, nudimo Vam opremljen poslovni prostor. Idealan za kancelarije, ordinacije i slične poslovne namene. Sastoji se od jedne velike prostorije i mokrog čvora gde se nalaze čajna kuhinja i toalet. Posrednička nadoknada 50% .
Lokal kod Marakane sa velikim parkingom. Izuzetno dobro mesto za kliniku, laboratoriju, kancelarije, supermarket, ugostiteljski objekat. Parking za 6-8 automobila obezbeđen ispred zgrade, moguće zaustavljanje i parkiranje klijenata u ovoj inače veoma prometnoj ulici. Podzemna garaža u objektu u kojoj je moguć zakup više garažnih mesta. Više ulaza, veliki izlozi. U nivou prizemlja se nalazi 250 m2 i dodatnih 128m2 na donjem nivou koji je prirodno osvetljen i jednostavan za manipulaciju. Upečatljiva i prometna lokacija u neposrednoj blizini Marakane. Cg, alu stolarija. Odlična završna obrada, zgrada vrhunskog kvaliteta. Uknjiženo. Posrednička nadoknada 50% .
Zakoni - uskoro.....

© 2018 - www.nekretnine-Beograd.org - nekretnine udruženih portala
Na vrh strane