zaglavlje

Tražite stan, kuću, lokal, plac u Beogradu ?

Da, na pravom ste mestu

Nekretnine Beograd Prodaja

lokal - prodaja

Deo grada


Povr[m²]
Cena[€]
€/m2
Godina
Pojam

Uknjižen
Novogradnja
Centralno
Redosled
Nekretnina po strani
Ukupno zapisa : 325 , Prosečna cena za ovu pretragu je : 1139€/m²
Objekat se nalazi u Vrčinu,opština Grocka.Nalazi se na 5,5 ari placa.Vidljivost predmetne zgrade je dobra dok je pristupačnost takođe dobra pored glavnog puta. Intenzitet saobraćaja u ovom delu Vrčina je na umerenom nivou.Objekat je izgrađen u skladu sa specifikacijom gradnje koja je adekvatna za ovakav tip objekta.Predhodna namena objekta je bila mesara koja se bavila proizvodnjom i distribucijom,kako gotovim mesnim proizvodima tako i svežim mesom.Teh.opis:Konstrukcija-Zidani objekat sa sistemom vertikalnih i horizontalnih serklaža, drvena krovna konstrukcija na vše voda,pokrivač tegola.Fasadna cigla,Un.zidovi-Omalterisani i bojeni,Podne obloge-Keramičke pločice;Plafon-Omalterisan, gletovani, delom spušteni;Stolarija-Spoljašnja –metalni profili, drvo,Instalacije-Septička jama, rezevoar za vodu;Spostvena kotlarnica.Legalizacija.Agencijska provizija 2%.
ID : 983. Dva poslovna prostora koji u okviru poslovne zgrade ukupne spratnosti Pr+6+Pk u kompleksu Yu biznis centar. Predmetni poslovni prostori su smešteni na etaži visokog prizemlja i zauzimaju korisnu uknjiženu površinu od 129m2 i 111m2 respektivno. Na terenu, stvarna korisna površina iznosi 185m2, a ostatak se odnosi na baštu. Predmetni poslovni prostori obuhvataju komercijalni prostor sa pripadajudim pomoćnim prostorijama (toalet, čajna kuhinja, ostava). Predmetni prostori imaju izloge orijetisane ka centralnom platou kompleksa Yu bizniscentar. Poslovni prostori su fizički spojeni i čine jedinstvenu celinu.
ID : 980. Predmetna nepokretnost – poslovni prostor u okviru stambeno-poslovne zgrade ukupne spratnosti Po+Pr+7+Pk. Poslovni prostor se nalazi na međuspratu površinw 120 m2. Prostor je u centru grada, u blizini Narodne skupštine, Starog dvora, Pionirskog parka i javne garaže. Na zapadnoj strani su Trg Nikole Pašida, Terazijska česma i Hotel Moskva.
Zakoni - uskoro.....

© 2018 - www.nekretnine-Beograd.org - nekretnine udruženih portala
Na vrh strane